info@verhuisliftamsterdam.com

Verhuisbedrijf Amsterdam

Naast verhuislift verhuur zijn wij ook een verhuisbedrijf in Amsterdam. Voor het vervoeren van uw inboedel bent u hier dus op de juiste plek! Onze verhuizers zijn vooral studenten die een gespecialiseerde vakopleiding hebben gevolgd om snel, effectief en vakkundig te kunnen verhuizen in Amsterdam. Bij ons bent u verzekerd van een vlotte, veilige en schadeloze verhuizing. Wij hebben alle type verhuizingen meegemaakt : particulier, zakelijk, kantoorverhuizingen en ontruimingen.

Verhuizen in Amsterdam is vaak lastiger dan andere steden. Straten die soms af worden gezet, eenrichtingsverkeer, nauwe grachten en dunne straatjes. Onze ervaring met de stad is wat dat betreft een grote pre. Wij kennen inmiddels de snelste routes en de lastigste straten. Op de dag zelf erachter komen dat de straat te smal is voor een verhuislift zal bij ons niet voorkomen.

 

 

Goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf in Amsterdam? Doordat wij gebruik maken van studenten en over alle benodigde materiaal (zoals bussen, verhuisliften en touw en blokken) beschikken, kunnen wij u in Amsterdam en omstreken voor een spotprijs verhuizen! Goedkoop verhuizen in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest.  Als u direct wilt weten hoeveel uw verhuizing kost kunt u het beste contact opnemen met ons. Vul hieronder het bel me terug formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bel me terug

Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, nadat u dit formulier heeft ingevuld.

Verhuisservice voor alle type verhuizingen in Amsterdam

Wij kunnen alle soorten verhuizingen in Amsterdam voor u verrichten, denk daarbij aan :

  • Ontruimingen : Panden bezemschoon opleveren. Wij werken veel met makelaars in Amsterdam
  • Particuliere verhuizingen : Gaat u met uw gezin verhuizen? Nieuwe studentenwoning? Wij kunnen het regelen!
  • Bedrijfsverhuizingen : Intern of naar een nieuw pand. Wij zorgen dat alle werkplekken weer op de juiste plek komen te staan. Ook beschikken wij over alle benodigde materiaal om zware voorwerpen (kluizen, archiefkasten enz) te transporteren.

Voor een goedkope verhuisservice in Amsterdam bent u dus bij verhuisliftamsterdam.com aan het juiste adres! Wij beschikken ook over alle benodigde materiaal om uw verhuizing tot een stressvrije en succesvolle dag om te toveren.

  • Touw&Blok en verhuisnetten : In sommige gevallen kunnen wij niet met een verhuislift werken in Amsterdam. Dan schakelen wij over naar de oude, vertrouwde en ouderwetse oplossing : het touw en blok. Mocht uw woning niet over een verhuishaak beschikken dan zijn onze verhuizers meer dan geschikt om met ouderwetse spierkracht de dozen via het trappenhuis naar boven te dragen.
  • Verhuisliften : Wij beschikken over splinternieuw elektrische en diesel verhuisliften. De hoogste komen tot de zevende verdieping.
  • Verhuiswagens : Inmiddels beschikken wij over meer dan 20 verhuibussen. Deze hebben een laadruimte van 20 of 30 kubieke meter.
  • Overig verhuismateriaal : Denk aan spanbanden, verhuisdekens, hondjes (met wieletjes, om zware dozen of kasten mee te verplaatsen) en touwen, spanbanden en steekwagens.